GEBOORTE

Omdat ieder wezentje uniek is

Geboortekaartjes en doopsuiker

Originele geboortekaartjes en doopsuiker, op maat ontworpen

grafisch ontwerpbureau voor geboortekaartjes

GEBOORTEKAARTJE

Een uniek geboortekaartje, voor jullie ontworpen

Een geboortekaartje op maat

Jullie kindje is uniek, speciaal, origineel, enig in zijn soort. Het is een stukje van jullie beiden. De manier waarop jullie dit aan de wereld laten weten, kan op diezelfde unieke en persoonlijke manier met een op maat ontworpen geboortekaartje. We gaan met jullie in gesprek om te weten te komen wat jullie wensen. Op basis van die wens maken we een offerte en op basis van jullie gevoel ontwerpen we een geboortekaartje. Dat kan een geboortekaartje met fotografie zijn, een geboortekaartje met tekenwerk, een lief, schattig, stoer, ... geboortekaartje. Wij ontwerpen in jullie stijl.

Wil je een speciaal element aan jullie geboortekaartje toevoegen zoals bijvoorbeeld een kraslaagje? Wil je een geboortekaartje in een speciale vorm zoals een mini t-shirtje of sokje? Alles kan en alles mag.

DOOPSUIKER

Een heerlijke manier om 'dank je' te zeggen

Met doopsuiker zeg je 'bedankt' tegen de gasten die langskomen. Het is daarnaast ook een souvenir, een herinnering aan deze mooie dag waarop jullie kindje geboren werd.

Ook hier weer staat originaliteit en persoonlijke voorkeur voorop. Het belangrijkste waar we voor zorgen is dat alles één mooi geheel vormt. Hoe dat geheel ingevuld wordt, hangt af van jullie voorkeur. Dat kan op een klassieke manier met suikerbonen of snoep in doosjes of potjes of proefbuisjes. Maar dat kan ook op een originele manier met een sokje, originele doosjes, een plantje, zaadjes... De mogelijkheden zijn eindeloos en wij doen steeds onze best om iets te vinden dat 100% bij jullie en het geboortekaartje past.

grafisch ontwerpbureau voor bijpassende doopsuiker bij geboortekaartjes
grafisch ontwerpbureau voor geboortekaartjes met bijpassende doopsuiker, bedankkaartjes

BEDANKKAARTJES

Bedank op jouw manier

Met een bedankkaartje wil je niet alleen bedanken in de naam van jouw kleintje

Na de golf van bezoek en cadeau's wil je iedereen bedanken voor de aandacht, de geschenkjes en de mooie wensen. Dat kan ook op jouw manier. Je kan een bedankkaartje met de foto van je kleintje laten maken en dit ook weer in dezelfde lijn als het geboortekaartje. Zo laten we kleine elementen, kleuren of lettertypes terug komen. Ook hierbij kan de vorm, de stijl, de foto volledig naar jullie smaak en in de sfeer die jullie wensen.

VARIA

Muurstickers, autostickers, raamstickers, banners,...

Willen jullie de kamer van jullie kleintje met een mooie tekening uit het geboortekaartje opfleuren? Dan kan je dat bijvoorbeeld met een muursticker. Deze maken we in alle groottes en volledig zoals je dat wenst. Met een autosticker laat je iedereen meteen weten dat er een kindje meerijdt en wie dat is.

Raamstickers zijn leuk om de hele buurt op de hoogte te brengen van de nieuwe buurtbewoner.

Geven jullie een babyborrel? Met een banner en vloerstickers laat je iedereen weten dat ze op de juiste plaats zijn.

grafisch ontwerpbureau voor muurstickers, autostickers, raamstickers

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

De definitieve versie is perfect. Dit is exact wat we in gedachten hadden! Het is AF.

Tania & Geert

Een gesprek en een paar mailtjes over en weer en er lag een prachtig ontwerp voor ons klaar. We zijn ook heel tevreden over de manier waarop jullie de stijl wisten door te trekken in een fris assortiment geboortesuiker. Ongelooflijk hoe jullie onze wensen grafisch wisten vorm te geven.

Tina & Bart

Tja, wat kunnen we zeggen? We waren speachless ... het strikje is de max! Ook de doopsuiker is fantastisch. Het ziet er echt weer superleuk uit en echt wat we zoeken.

Sofie & Wim

Super bedankt voor de vlotte levering en het mooie resultaat! We kregen al verschillende positieve reacties.

Sofie & Wauter

Een dikke dikke merci voor het superontwerp en de uitstekende service!

Deborah & Christoffer

Knap werk, we zijn echt tevreden over hoe onze feedback opgepikt en verwerkt werd. We appreciëren het in elk geval ook dat je je eigen voorstellen / idee meestuurt naast onze ideeën.

Fem & Ben


  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak