grafisch ontwerp Studio MoSa - logo ontwerp, drukwerk, websites, social media marketing

We make YOU stand out

Het is altijd goed om eruit te springen! #standout

Een bedrijf moet opvallen tussen alle anderen, een eigenheid uitstralen, de USP duidelijk weergeven. Deze aspecten nemen wij mee in het ontwerp van het logo en de huisstijl. Ook de website van een bedrijf is uitermate belangrijk en dient de juiste informatie op de juiste manier weer te geven. Al deze dingen worden extra ondersteund door buitenreclame, aanwezigheid op social media, reclame op de voertuigen,... Dat doet Studio MoSa voor u, alles ontwerpen, op elkaar afstemmen en ervoor zorgen dat uw bedrijf eruit springt.

Bij een geboortekaartje of jullie huwelijksuitnodiging is het net zo. Je wil dat dit uitstraalt wie jullie zijn, uniek, speciaal, origineel. Een origineel ontwerp en perfecte uitvoering zorgen er dan ook voor dat dit ondersteund wordt. Een geboortekaartje dat niemand voor jullie ooit had, een huwelijksuitnodiging die weergeeft hoe jullie zijn, dat is wat Studio MoSa doet.

Of een beeld nu meer zegt dan duizend woorden of niet is niet zo belangrijk. Wel is belangrijk dat dit beeld de woorden ondersteunt. Of het nu gaat om een foto die perfect weergeeft wat de woorden zeggen of een illustratie die uitstraalt wat er geschreven is, beiden zijn minstans even belangrijk dan de werkelijke woorden. Bij een kinderboek horen mooie illustraties, juist uitgewerkte hoofdpersonages en leuke extra'tjes. Contacteer ons als jouw woorden ook deze mooie illustraties verdienen.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

Een gesprek en een paar mailtjes over en weer en er lag een prachtig ontwerp voor ons klaar. We zijn ook heel tevreden over de manier waarop jullie de stijl wisten door te trekken in een fris assortiment geboortesuiker. Ongelooflijk hoe jullie onze wensen grafisch wisten vorm te geven.

Tina & Bart

Een dikke dikke merci voor het superontwerp en de uitstekende service!

Deborah & Christoffer

Gisterenavond zijn de uitnodigingen toegekomen en ze zijn heel mooi!Ook bedankt voor de mooie menu's. Dank je wel voor het harde werk!

Lies en Joris

Onze uitnodigingen zijn PRACHTIG. Ik en steve zijn er zo fier en trots mee. Bedankt dat jullie er zijn, want zo'n knappe uitnodigingen vind je niet zomaar en overal. Als de trouw dag even mooi en goed ga zijn als de uitnodigingen dan word het de mooiste dag van ons leven en de start van ons leven samen.

Sarah en Steve

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

Super bedankt voor de vlotte levering en het mooie resultaat! We kregen al verschillende positieve reacties.

Sofie & Wauter

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Knap werk, we zijn echt tevreden over hoe onze feedback opgepikt en verwerkt werd. We appreciëren het in elk geval ook dat je je eigen voorstellen / idee meestuurt naast onze ideeën.

Fem & Ben

Onze uitnodigingen zijn intussen verzonden. En daar krijgen we alleen maar heel positieve reacties op. Heel stijlvol en passend bij ons, zegt iedereen. Dus, nogmaals bedankt voor de mooie uitnodigingen.

Barbara en Yo

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster

De uitnodigingen zijn perfect toegekomen, waarvoor onze oprechte dank. Wij zijn in ieder geval heel tevreden over onze samenwerking. Van Harte bedankt!!!

Tine en Koen

Tja, wat kunnen we zeggen? We waren speachless ... het strikje is de max! Ook de doopsuiker is fantastisch. Het ziet er echt weer superleuk uit en echt wat we zoeken.

Sofie & Wim

WIL JIJ OOK OPVALLEN

Laat het ons weten

Studio MoSa | Provincieweg 408, 9550 Herzele | info@studiomosa.be | 0496/25.08.02 | Grafisch Ontwerpbureau


Copyright © 2016. Design by Studio MoSa - Grafisch Ontwerpbureau.