GRAFISCH ONTWERPBUREAU

Wij helpen u creatief verder

Een klein bureau met grote capaciteit en ambitie

Het is duidelijk dat het belangrijk is om creatief te denken in een grafisch bureau. Het spreekt voor zich dat er een gedegen kennis moet zijn van photoshop, illustrator, indesign, dreamweaver, digitaal drukwerk,... MAAR, het allerbelangrijkste is dat wij met hart en ziel werken. Wij houden van het creëren, van het ontwerpen, van het maken. Dat is niet alleen professioneel zo, dat is gewoon wie we zijn.

CREATIEF

92%
CREATIEF

TECHNISCH

70%
TECHNISCH

MARKETING

80%
MARKETING

Wie en Wat

Jong, dynamisch, eigentijds en een beetje eigenwijs

Studio MoSa is een ontwerpbureau met een passie voor branding, zoals logo ontwerp en webdesign, en een zwak voor gelegenheidsdrukwerk. Alles wat wij doen, doen we met gedrevenheid en veel plezier. Kom bij ons met een idee, en wij gieten het in een concept: uniek, en net een tikkeltje anders!


Onze Missie

Het is onze missie om u gelukkig te maken

Met een persoonlijke aanpak bekijken we wat u wenst. Dat is voor iedereen anders en het is belangrijk ons daarop af te stemmen. We houden van een open communicatie en zo bereiken we iets waar we allemaal trots op zijn. Iets dat bijzonder is, speciaal bij u past en iets wat niemand anders voor u kan doen.

Sofie Schollaert | grafisch ontwerper
Sofie Schollaert
Creatief
m3
Ewoud Andries
Financieel en Technisch

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Maak een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen doen.