WEBSITES

Een dag en nacht connectie

grafisch ontwerp bureau voor branding, logo ontwerp, huisstijl, websites, social media marketing en drukwerk: contacteer ons

WEBSITES

Steeds online, steeds beschikbaar

De kracht van een website wordt soms nog onderschat. Nochtans ten onrechte want een goede website is net dat: een kracht, een magneet, die klanten naar je toe kan trekken (of af kan stoten)


Zowel het ontwerp van een website - webdesign dus - als de technische kant - webontwikkeling - ervan zijn even belangrijk. Danzij het ontwerp zorg je voor de juiste sfeer en de lijn met het merk (de branding). Door de website ook technisch goed te ontwikkelen, zorg je voor een goede ranking in google, voor conversie en voor de juiste klanten.

Dankzij onze kennis van zowel webdesign, webontwikkeling, SEO en conversie optimalisatie kan u gerust zijn dat u een website heeft die werkt voor u. Het is een investering die zichzelf zonder moeite terug kan verdienen enkel en alleen door er te zijn.


Webdesign

Online visueel contact

Wanneer een webiste geladen wordt, is het eerste wat we zien natuurlijk puur de layout, de foto's, de kleuren,... Dat geeft meteen een eerste indruk, zonder dat we dit actief beseffen. Het is dus evident dat uw website op uw huisstijl moet zijn afgestemd om de juiste boodschap visueel weer te geven. Dat doen we met webdesign.

Webontwikkeling

De boodschap technisch bekeken

Een website die niet snel inlaadt, verlaat een bezoeker meteen weer. Een website die foute links bevat, afbeeldingen die niet weergegeven worden, ... dat draagt bij tot het verlaten van uw website. Dankzij goede webontwikkeling zorgen we voor een snelle en handige website zonder fouten en responsive (aangepast aan mobiele apparaten).

Webshop

Verkopen, dag en nacht

Wenst u iets online te verkopen? Dan wil u natuurlijk een webshop. We zijn het intussen al helemaal gewend dus is het zaak ook uw webshop duidelijk en mooi uit te bouwen. De juiste fotografie, de juiste inhoud, de juiste prijsweergave, betaalmogelijkheden,...

SEO en conversie

Vindbaar en verkoopbaar

SEO of zoekmachineoptimalisatie zijn regeltjes die ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines. Conversie zorgt er dan weer voor dat de bezoeker doet wat u wil dat deze doet; of het nu gaat om verkopen of een offerte aanvragen.

Analyse

Weet wat er 'klikt'

Een prachtige website, technisch sterk, SEO geoptimaliseerd, ... maar u heeft er geen idee van of er bezoekers komen, wie er komt en hoe ze op uw website terecht komen? Analyse is belangrijk. Google analytics houdt alle gegevens van elke bezoeker bij zodat u kan zien wat werkt op uw site en wat niet.

Oneindig veel mogelijkheden

Altijd in ontwikkeling

De mogelijkheden van het internet zijn nog lang niet uitgeput. U kan uw website steeds blijven ontwikkelen en verder uitbouwen. Op basis van testen kunnen we blijven optimaliseren. Uw website is inzetbaar voor alles: van promotie tot informatie. Wij volgen alle ontwikkelingen op vlak van websites op de voet zodat we kunnen zorgen dat uw website mee blijft draaien.


Onze diensten voor websites

webdesign / webontwikkeling / webshop / SEO / conversie optimalisatie / google analytics / ...


REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel blij met het ontwerp van het nieuwe logo alsook van de kleuren. Het presentatiemapje is volledig wat wij voor ogen hadden en perfect uitgevoerd door studioMoSa!

E. Van Den Eynde
Zaakvoerder De Bengeltjes

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN EEN GOEDE WEBSITE

De 3 belangrijkste eigenschappen van een goede website:

Opvallend     Duidelijk     Vindbaar


OPVALLEND: Met tienduizenden websites over hetzelfde, is het cruciaal dat uw website eruit springt. Door op te vallen, wordt het 'reptielbrein' aangesproken dat instinctmatig beslissingen maakt.

DUIDELIJK: Een bezoeker beslist op minder dan 8 seconden of hij/zij op uw website blijft of verder gaat. Door duidelijk te maken waarover het gaat, heeft de bezoeker meer reden om te blijven

VINDBAAR: Een website hebben is natuurlijk een goed begin, maar deze moet ook gevonden worden in zoekmachines. Daarom houden we rekening met zoekmachine optimalisatie bij de creatie van uw site.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw website!

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak