BRANDING

Een merk dat er staat!

grafisch ontwerp bureau voor branding, logo ontwerp, huisstijl, websites, social media marketing en drukwerk: contacteer ons

BRANDING

De visualisatie van een merk, van A tot Z

Branding of Brand Management is het visuele van een merk, een bedrijf of product. Branding is de grafische invulling van de publieke perceptie van een merk.


Branding gaat veel dieper dan enkel een logo of huisstijl. Bij het creëren van een merk houden we rekening met de achtergrond van een bedrijf, het aanbod, de waarden,...

Hoe iemand naar uw bedrijf kijkt, wordt in grote mate beïnvloed door branding. Dat is hoe u het merk in de markt plaatst, gesteund door de visuele componenten als logo en huisstijl, de website, de publicaties,... Door dit allemaal op elkaar af te stemmen, zorgen wij voor een éénduidig beeld van uw bedrijf.


Logo

Het eerste visueel contact

Het logo, dat is het eerste wat iemand van uw bedrijf te zien krijgt. Het is daarom belangrijk dat uw logo de boodschap van uw bedrijf ondersteunt. Een logo moet bovenal steeds herkenbaar zijn en opvallen, in het oog springen.

Huisstijl

Eenduidige communicatie

Het belang van een goede huisstijl wordt soms eens over het hoofd gezien. Nochtans ten onrechte want een consistente huisstijl is even belangrijk als de communicatie zelf. Van de kleuren van het logo tot de lettertypes van een email: alles wordt ontworpen in een huisstijl.

Ontwerp van alle drukwerk

Visitekaartjes, flyers, folders, presentatiemappen

Goed drukwerk begint bij een goed ontwerp! Bij drukwerk zijn er heel wat parameters waarmee rekening dient gehouden te worden om de optimale kwaliteit te garanderen en het doel perfect te ondersteunen.

Gevelreclame

Raamstickers, banners, lichtbakken,...

Gevelreclame is een must voor elke zaak. Het zorgt ervoor dat iedere voorbijganger weet wat zich in een gebouw bevindt, dat jouw bedrijf gemakkelijk te vinden is en dat je dag en nacht reclame maakt.

Webdesign

Een website is geen visitekaartje, het is veel meer!

Een website zien wij meer als een gesprek, online, tussen het bedrijf en de klant. Het ontwerp van de website is dus heel belangrijk. Het uitzicht van de site moet perfect aansluiten bij het merk, en een goede opbouw zorgt ervoor dat de bezoeker begeleid wordt naar de juiste actie.

Oneindig veel mogelijkheden

Branding in al zijn mogelijkheden

De mogelijkheden van uw merk zijn onbeperkt. Wilt u de lijn volledig doortrekken, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw merk echt overal duidelijk zichtbaar is: de mokken op kantoor, de pennen, promotiemateriaal,... Een goed Brand of merk is belangrijk, altijd en overal.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN GOEDE BRANDING

De 3 belangrijkste eigenschappen van goede branding:

Opvallend     Eenduidig     Passend


OPVALLEND: Een merk moet opvallen om steeds opnieuw herkend te kunnen worden en te blijven hangen. Opvallen kan op veel manieren, zolang het past bij uw bedrijf

EENDUIDIG: Belangrijk is steeds een merk op dezelfde manier weer te geven. Een eenduidige manier van het plaatsen in de markt, zorgt ervoor dat men zich dat merk gaan herinneren.

PASSEND: Een merk moet bovenal echt passen bij uw bedrijf, bij de achtergrond en bij het aanbod. Op die manier ondersteunt het uw bedrijf en aanbod.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw branding

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak