DRUKWERK

Tastbaare communicatie

grafisch ontwerp bureau voor branding, logo ontwerp, huisstijl, websites, social media marketing en drukwerk: contacteer ons

DRUKWERK

Prachtig en kwalitatief

Drukwerk blijft een belangrijke manier om uw klant te bereiken. Of het nu promotioneel drukwerk is of alledaags zoals via briefpapier en visitekaartjes, drukwerk is tastbaar en blijft daarom langer in het geheugen hangen.


Het spreekt vanzelf dat goede kwaliteit belangrijk is. Daarnaast is er de afweging 'prijs', afhankelijk van het doel van uw drukwerk.

Zeg nu zelf; wanneer u een brief krijgt op prachtig briefpapier, dan zegt dat iets over de onderneming. Dat wil u ook, dankzij uw drukwerk kan u rechtstreeks uw kwaliteit laten voelen aan een (potentiële) klant.


Visitekaartjes

Contactgegevens in de hand

Visitekaartjes zijn waarschijnlijk de meest gebruikte manier om contactgegevens uit te wisselen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw visitekaartje perfect gedrukt is, kwaliteit uitstraalt en uw bedrijf ondersteunt.

Briefpapier en enveloppen

Eenduidige communicatie

Briefpapier, vooraf bedrukt, is stijlvol en kwalitatief én practisch. Het zorgt er namelijk voor dat u op een eenvoudige manier uw bedrijf laat opvallen en daarnaast zelf minder kleurentoner gaat gebruiken. Vooraf bedrukt briefpapier biedt zoveel voordelen dat het eigenlijk logisch is. Uiteraard stuurt u uw brieven in bedrukte enveloppen, nog een extra manier om op te vallen.

Promotiedrukwerk

Flyers, folders, brieven,...

Wil je flyers uitdelen op een beurs of heb je folders nodig om informatie te verspreiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij dergelijk promotiedrukwerk zorgen wij voor een goede afweging tussen prijs en kwaliteit.

Presentatiedrukwerk

Presenteer uw bedrijf steeds optimaal

Onder presentatiedrukwerk verstaan we alles wat niet essentieel is maar wat uw bedrijf kan nodig hebben om zichzelf goed te presenteren: presentatiemappen, geschenkbonnen, relatiegeschenken,... Wil u opvallen, dan zorgt u ervoor dat elk van deze elementen perfect verzorgd zijn en dat daar steeds uw logo op schittert.

XXL drukwerk

Opvallen in het groot

Neemt u deel aan een beurs of evenement? Dan kunnen wij u verder helpen met een prachtige beurswand, banners, vlaggen,... Ook voor in uw zaak kan u dergelijk groot drukwerk gebruiken; bijvoorbeeld een banner in de inkom waarop de belangrijkste kwaliteiten van uw bedrijf duidelijk te zien zijn.

Oneindig veel mogelijkheden

Drukwerk in al zijn mogelijkheden

De mogelijkheden van uw drukwerk zijn onbeperkt. Steeds stellen wij kwaliteit voorop om ervoor te zorgen dat het uw bedrijf de uitstraling geeft die u wenst.


Onze diensten voor drukwerk

visitekaartjes / briefpapier / flyers en folders / presentatiemappen / banners, spandoeken en beursstandaards / relatiegeschenken / geschenkbonnen / posters / brochures en magazines / textiel / ...


REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

We zijn heel blij met het ontwerp van het nieuwe logo alsook van de kleuren. Het presentatiemapje is volledig wat wij voor ogen hadden en perfect uitgevoerd door studioMoSa!

E. Van Den Eynde
Zaakvoerder De Bengeltjes

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN GOED DRUKWERK

De 3 belangrijkste eigenschappen van goed drukwerk:

Opvallend     Kwaliteit     Prijs


OPVALLEND: Omdat drukwerk al tastbaar is, wordt het des te efficiënter als het ook nog eens opvalt. Opvallen kan door de vorm, de soort druk, het ontwerp,...

KWALITEIT: Het spreekt gewoon vanzelf dat de druk kwalitatief moet zijn om uw drukwerk mooi te laten uitkomen. Wij maken van kwaliteit dan ook een punt

PRIJS: De prijs staat niet helemaal in verhouding tot de kwaliteit: wij zorgen voor een goede prijs en schitterende kwaliteit.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw drukwerk

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak