AUTO BELETTERING

Reclame overal waar je komt!


AUTO RECLAME

Steeds opvallend en in stijl

Dankzij de belettering van alle wagens van de zaak staan, vallen die overal op. Zo worden bestaande én potentiële klanten steeds aan jouw bedrijf herinnerd.


Het logo, volledig in kleur of in 1 kleur, de website, het adres, een slagzin,... dat zijn allemaal elementen die we op een auto kunnen aanbrengen om constant onder de aandacht te komen.

Mocht je reclameborden willen zetten, overal waar je komt, dan zou dit onbetaalbaar zijn. Met autobelettering zorg je ervoor dat je steeds opvalt en in het oog springt. Een eenmalige investing voor jaren opbrengts dus. Wij zorgen ervoor dat de auto de nodige aandacht trekt én daarbij de meest interessante informatie meegeeft.


professioneel ontwerp

opvallend en bijblijvend

Door de auto te laten opvallen, zorgen we voor de aandacht. Door de juiste informatie op de juiste plaats te zetten, zorgen we ervoor dat die blijft hangen in het geheugen. Zo haal je het beste uit autoreclame.

eigenheid en uitstraling

Passend bij jouw zaak

Het spreekt vanzelf dat de autoreclame en belettering ook bij jouw zaak moeten passen en in het verlengde moeten liggen van logo en huisstijl. Een goede autobelettering trekt de aandacht en blijft hangen.

Oneindig veel mogelijkheden

Van achterruit tot volledige auto

De range aan mogelijkheden is onbeperkt. We kunnen autobelettering op de achterruit ontwerpen maar ook de volledige packing van een bestelwagen bijvoorbeeld. In één kleur of full colour, alles kan.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN AUTORECLAME

De 2 belangrijkste eigenschappen van een goede autoreclame:

Opvallend     Bijblijvend


OPVALLEND: Net zoals een logo, mag de autobelettering opvallen. Zo vang je de aandacht in de eerste plaats zonder het gevoel van reclame te zijn.

BIJBLIJVEND: Door de juiste accenten op de juiste plaats te leggen, blijven de belangrijkste aspecten bij: naam, website, ligging,...Wil jij ook opvallen? Wij zorgen voor jouw auto belettering!  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak