DE BENGELTJES

Presentatiemappen, bedrukte pennen en vectortekening


Kinderdagverblijf 'De Bengeltjes'

In een vrolijke en huiselijke sfeer brengen dagelijks heel wat kindjes hun tijd door in het kinderdagverblijf 'De Bengeltjes'.

DE OPDRACHT

'Stand out' is ook voor een kinderopvang belangrijk. Daarom is een duidelijke uitstraling belangrijk. Zowel aan de buitenkant, met een duidelijke gevelreclame, als in de informatie die meegegeven wordt. Uiteraard is het cruciaal om alles perfect op elkaar af te stemmen..

DE UITVOERING

We kozen voor felle kleuren en een al even vrolijk patroontje in combinatie met de nieuwe vectortekening van twee kleine bengeltjes. Een groot gevelbord en raamstickers geven iedere voorbijganger meteen alle belangrijke informatie én gevoel over de opvang en sfeer. De presentatiemap die aan ouders meegegeven wordt is volledig in dezelfde stijl opgemaakt en zorgt ervoor dat alle informatie netjes bijgehouden kan worden. Aan de presentatiemap wordt ook een prachtige pen gehangen: een perfect en handig geheel.

buitenreclame, alubord en raamstickers
gevelreclame raamstickers bedrukt en folie
gevelreclame alu bord
bedrukte presentatiemappen A4 voor documenten
bedrukte pen

REACTIE VAN DE KLANT

"We zijn heel blij en fier met het ontwerp en de uitvoering van de buitenreclame. Het presentatiemapje is volledig wat wij voor ogen hadden en perfect uitgevoerd door studio MoSa!

- E. Van den Eynde