HUWELIJK

Een dag om nooit te vergeten

Huwelijksuitnodigingen met alles erop en eraan

Jullie huwelijksuitnodiging met jullie uistraling, helemaal op maat ontworpen

TROUWKAART

Een huwelijksuitnodiging die helemaal bij jullie past

U bent uniek, uw partner is uniek en jullie huwelijk is dat natuurlijk ook. Daarom zoekt u een huwelijksuitnodiging die net dat unieke van jullie uitstraalt.

Wij luisteren in de eerste plaats naar wat jullie wensen en wat jullie willen uitdragen in de trouwuitnodiging. Wij ontwerpen een concept op uw maat waarin alles kan en niets moet. Wij laten jullie spreken in de uitnodiging, met of zonder foto. Zo krijg je een wauw-effect dat helemaal bij jullie past.

TOTAALCONCEPT

Jullie stempel op de hele dag.

Een huwelijksuitnodiging is het begin van iets moois; een totaalconcept dat de lijn en stijl van jullie uitnodiging doortrekt door het hele gebeuren.

Bij een huwelijk komt namelijk heel wat kijken: menukaarten, tafelkaartjes, een gastenboek, bedankjes voor de getuigen en gasten, ... Met al deze dingen kunnen wij u helpen. En omdat uw huwelijksuitnodiging op maat werd ontworpen, kunnen we de belangrijkste elementen daarvan gebruiken voor alle randproductjes. Zo straalt alles 'jullie' uit en worden jullie gasten opgenomen in een unieke sfeer.

BEDANKEN

Bedank op jullie eigen manier

Om de getuigen, ouders en gasten te bedanken, bestaan er tal van mogelijkheden. Wij zorgen er steeds voor dat het persoonlijk is.

Uw gasten bedanken wordt meestal door middel van een bedankkaartje gedaan. Dit kaartje bevat een mooi dankwoord en eventueel een of meerdere huwelijksfoto(s). Daarnaast zijn er nog tal van prachtige geschenkjes, groot en klein, om speciale mensen in jullie leven eens extra te bedanken. Door ook deze geschenkjes een persoonlijke toets te geven, passen ze helemaal binnen jullie huwelijksconcept.

FOTOGRAFIE

Prachtige herinneringen, voor de uitnodigingen of van de dag zelf

Er is natuurlijk geen mooiere manier om jullie liefde vast te leggen dan met foto's. Willen jullie een uitnodiging met fotografie, dat kan. Ook de foto's van jullie huwelijksdag zijn een uniek aandenken aan alle kleine en grote dingen die er op die dag gebeurden.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties

Onze uitnodigingen zijn PRACHTIG. Ik en steve zijn er zo fier en trots mee. Bedankt dat jullie er zijn, want zo'n knappe uitnodigingen vind je niet zomaar en overal. Als de trouw dag even mooi en goed ga zijn als de uitnodigingen dan word het de mooiste dag van ons leven en de start van ons leven samen.

Sarah en Steve

De uitnodigingen zijn perfect toegekomen, waarvoor onze oprechte dank. Wij zijn in ieder geval heel tevreden over onze samenwerking. Van Harte bedankt!!!

Tine en Koen

Gisterenavond zijn de uitnodigingen toegekomen en ze zijn heel mooi!Ook bedankt voor de mooie menu's. Dank je wel voor het harde werk!

Lies en Joris

Wij hebben deze week alles goed ontvangen. Bedankt voor de mooie ontwerpen. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Leen en Steven

Onze uitnodigingen zijn intussen verzonden. En daar krijgen we alleen maar heel positieve reacties op. Heel stijlvol en passend bij ons, zegt iedereen. Dus, nogmaals bedankt voor de mooie uitnodigingen.

Barbara en Yo

Het ontwerp is super. Precies wat we graag hadden. Bedankt!

Sinke en Dimitri


  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Maak een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen doen.