Ballonnen

Fotografie, Geboortekaartje & Doopsuiker op maat

originele geboortekaartjes op maat met fotografie

Het uitgangspunt van dit geboortekaartje was een ballonnenthema in combinatie met de grote zus en mooie kleuren. Voor de kleuren werd beslist om naar een combinatie van fuchsia en roos te gaan, met een accent van turquoise. Er werd voor ballonnen gezorgd in deze kleuren en we gingen aan de slag met de fotoshoot. Grote zus deed het super goed en na wat wennen, konden we prachtige foto's nemen.

originele geboortekaartjes op maat met fotografie

Geboortekaartje

Grote zus in de ballonnen

Een geboortekaartje met foto's is altijd speciaal en persoonlijk. Door het dochtertje bij de fotografie te gaan betrekken, werd ze actief deel van het geboortekaartje voor haar kleine zusje. Dat was duidelijk een hele eer. Daarnaast werkten we met ballonnen wat het geheel een speels kantje gaf. De achtergrond van het kaartje werd wit en sober gehouden om zo het onderwerp des te meer in de kijker te zetten.

Doopsuiker

Doopsuiker passend bij het geboortekaartje

De mooie kleurencombinaties aan de ene kant en sobere lijn aan de andere kant, werden beiden doorgetrokken in de doopsuiker om zo tot een prachtig geheel te komen. Alles werd op maat afgewerkt zodat mama en papa 100% konden genieten van de zwangerschap en de kindjes.

Bedrukte metalen doosjes olifantje
parelmoer doosjes hoog met labeltje
doopsuiker bijpassend bij geboortekaartje jeneverflesjes
doopsuiker assortiment bij geboortekaartje
doopsuiker plateau met naam en foto
doopsuiker bijpassend bij geboortekaartje assortiment kant en klaar
doopsuiker assortiment op plateau


REACTIE VAN DE KLANT

"We zijn heel blij met het resultaat van het kaartje en de doopsuiker.

Dank je wel" - K. Travers & J. De Keyzer