Bas(ilicum)

Geboortekaartje & Doopsuiker op maat

originele geboortekaartjes op maat

Een leuke woordspeling en originaliteit stonden voorop bij dit geboortekaartje. De naam 'Bas' lag vast. Wat we daarmee zouden aanvangen, was aan ons. Bas werd onder andere Baseball maar ook Basilicum. 'Een scheutje om van te houden' werd het thema van dit kaartje.

Een postkaart

We kozen ervoor om het kaartje als postkaart te maken. Zo kwam het vrolijke nieuws helemaal 'vers' via de post bij de mensen binnen.

Geboortekaartje

Een origineel geboortekaartje met een leuke woordspeling en een frisse uitstraling

De frisse groene blaadjes van de basilicum in combinatie met het warme oranje en ronde lettertype van de naam, zorgen voor een zomerse sfeer in dit geboortekaartje. Omdat we dit basilicumplantje tegen een zwarte achtergrond fotografeerden, gaf dit een extra stijlvol effect.

Het speelse element brachten we dan weer terug door een recto verso postkaart met ronde hoeken te gaan gebruiken en leuke woordspelingen toe te voegen.

Doopsuiker

Doopsuiker passend bij het kaartje

Het was natuurlijk de bedoeling de doopsuiker zoveel mogelijk af te stemmen op het geboortekaartje. Daarom gingen we helemaal op in het 'basilicum-concept' met mini bloempotjes, bedrukte zakjes met zaailint en suikerbonen in de frisse kleuren van het geboortekaartje.

mini bloempotje met snoepjes
bedrukt kartonnen containertje met zaailint van basilicum
cellofaanzakjes met labeltje en gekleurde suikerbonen
doopsuiker assortiment op maat
doopsuiker assortiment op plateau met voet


REACTIE VAN DE KLANT

"Bedankt voor het leuke en originele geboortekaartje en de mooie doopsuiker.

We kregen al super veel leuke reacties." - P. Stuyver en M. Abrams