Boerderij geboortekaartjes

Geboortekaartje & Doopsuiker op maat

Twee zusjes op de boerderij

Bij de zwangerschap van hun eerste dochtjertje, kregen wij een foto van 3 huisdieren die de ouders zeker op het geboortekaartje wilden. Dit geboortekaartje moest in de sfeer van een boerderij zijn en tekeningen van deze 3 dieren bevatten.

Toen hun tweede dochtertje zich aankondigde, was het een leuk idee om in dezelfde stijl verder te gaan, maar hierbij wilden ze vooral de twee kindjes centraal stellen. De sfeer rond de boerderij en de leuke dieren moest doorgetrokken worden.

Geboortekaartje 1

Een geboortekaartje in het boerderij-thema

Het thema van de boerderij en de dieren werd het belangrijkste punt waarrond het eerste geboortekaartje gemaakt werd. De dieren moesten ook lijken op de huisdieren van het gezin. Daarvoor kregen we enkele foto's en we tekenden deze zo herkenbaar mogelijk na. Daarnaast voegden we nog enkele leuke elementen toe om het geheel compleet te maken

Geboortekaartje 2

Een geboortekaartje met een traktor

"Grote zus op een Massey Ferguson 135 met daarachter kleine zus in een karretje". Die 'Massey Ferguson 135', dat is een bepaald soort tractor die we zo goed mogelijk natekenden. Daaraan voegden we elementen toe die de lijn met het eerste kaartje verder trokken. Uiteraard zetten we de twee kleine kapoentjes centraal op het kaartje, klaar om samen kattenkwaad uit te halen.

geboortekaartje boerderij thema dieren
geboortekaartje op maat boerderij tractor dieren Massey Ferguson 135


REACTIE VAN DE KLANT

"Twee keer een bijzonder mooi geboortekaartje waar we erg veel positieve reacties op kregen.

Bedankt!" - Coolman - Pollet