Olifantje

Geboortekaartje & Doopsuiker op maat

originele geboortekaartjes op maat

Met veel plezier ontvingen we Sofie en Wim opnieuw voor een geboortekaartje. Voor het zusje van Anna-Lucia wilden ze een geboortekaartje dat gebaseerd was op een knuffeltje dat ze voor hun dochtertje gekocht hadden. Ook de doopsuiker moest er opnieuw volledig op afgestemd worden. Wij gingen de uitdaging voor een origineel geboortekaartje graag aan!

De Knuffel

De knuffel van een prachtig roos olifantje van Tartine et Chocolat moest als basis dienen voor het geboortekaartje.

Geboortekaartje

Een origineel geboortekaartje met 'dat ietsje meer'

Een roos geboortekaartje met een lief olifantje en een leuk patroontje... dat waren de basisvereisten. Daarnaast was het belangrijk dat dit kaartje 'iets meer' had, origineel was en eruit sprong. Dat valt bij ons niet in dovemansoren!

We gaven het een asymmetrische vouw, ronde hoekjes aan 1 zijde en een prachtig strikje bovenop het kaartje. De layout bleef eenvoudig maar toch vrolijk en zacht.

Doopsuiker

Doopsuiker passend bij het kaartje

Voor de doopsuiker was originaliteit opnieuw belangrijk. Dit echter zonder af te doen aan enkele vaste waarden zoals suikerbonen en snoepjes. Een ander punt dat de klant benadrukte was dat men iets van de doopsuiker als aandenken zou kunnen bijhouden. Prachtig, dat doen we graag!

Door het gebruik van bedrukte metalen doosjes en magneetbuttons had ieder van de gasten een blijvend aandenken. En de kinderen? Die konden met een prachtige houten jojo naar huis.

Bedrukte metalen doosjes olifantje
gepersonaliseerde tictac doosjes
houten jojo's met snoepjes
doopsuiker assortiment olifantje
doopsuiker assortiment op plateau


REACTIE VAN DE KLANT

"Tja, wat kunnen we zeggen? We waren speachless ... het strikje is de max! Ook de doopsuiker is fantastisch.

Het ziet er echt weer superleuk uit en echt wat we zoeken." - S. Symons en W. Wermos