GEVELRECLAME

een must voor elke zaak


GEVELRECLAME

Raamstickers, banners, lichtbakken,...

Gevelreclame is een must voor elke zaak. Het zorgt ervoor dat iedere voorbijganger weet wat zich in een gebouw bevindt, dat jouw bedrijf gemakkelijk te vinden is en dat je dag en nacht reclame maakt.


Gevelreclame kan sterk uiteenlopen in soort; een banner, raamstickers, lichtbakken, gevelletters, ... afhankelijk van het soort gevel, soort zaak en de mogelijkheden naar plaats toe, kunnen we u begeleiden in het kiezen van de juiste reclame.

Wij ontwerpen gevelreclame steeds met oog op het geheel. Wil je graag het raam bekleden met raamstickers, dan houden we rekening met de verschillende aspecten van dit raam: moet iemand bijvoorbeeld nog binnen kunnen kijken of juist niet, wil je de stickers regelmatig kunnen aanpassen of juist dat ze lang blijven, wil je alles aan de buitenkant of aan de binnenkant van het raam,... deze aspecten bekijken we allemaal. De mogelijkheden in gevelletters zijn ook uiteenlopend: platte letters, letters op enige afstand van de gevel, letters met indirect licht achter,... afhankelijk van de gevel, de plaats en het nut bekijken we welke optie voor u het beste past. Datzelfde geldt voor banners en borden. Wij bekijken steeds het totaalplaatje.


professioneel ontwerp

opvallend en stijlvol

Rekening houdend met het doel van de gevel en de zaak, zorgen wij voor een professioneel ontwerp dat er goed uitziet en het nut van jouw bedrijf in de kijker zet en ondersteunt.

Digitaal voorontwerp

het totaalbeeld

Op basis van onze ontwerpen en een foto van de gevel, kunnen we een digitaal voorontwerp maken. Zo krijg je een beter beeld hoe het er uiteindelijk zal uitzien, nog voor de werken uitgevoerd worden.

Oneindig veel mogelijkheden

Van etalage tot banner

De mogelijkheden voor uw gevelreclame zijn onbeperkt in in veel gevallen combineerbaar. Dankzij onze kennis over de verschillende mogelijkheden, kunnen we zien welke combinaitie voor jouw pand het beste past.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN GEVELRECLAME

De 2 belangrijkste eigenschappen van een goede autoreclame:

Opvallend     Passend


OPVALLEND: Net zoals een logo, mag gevelreclame opvallen. Het zorgt voor herkenbaarheid, vindbaarheid en zorgt er zelfs voor dat jouw zaak beter in google weergegeven wordt.

PASSEND: Door rekening te houden met de achtergrond van de zaak en de mogelijkheden van de gevel, kunnen we tot het best passende resultaat komen.Wil jij ook opvallen? Wij zorgen voor jouw gevelreclame!  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak