KINDERBOEK

Heksje Marieloes durft niet te vliegen

kinderboek heksje marieloes durft niet te vliegen

Heksje Marieloes houdt ervan om anderen te helpen met haar speciale toverdrank. Ze kent alle kruiden en lost daarmee elk probleem op. Ze is dan ook een echte toverheks. Of toch bijna... want er is iets wat niemand weet: Marieloes durft niet te vliegen. Wanneer ze voor haar verjaardag een bezemsteel cadeau krijgt, wil ze een oplossing verzinnen om nooit meer bang te zijn.

Leert Marieloes uiteindelijk haar angst te overwinnen?

Verhaal én extra toverdrank receptjes voor heksen en tovenaars vanaf 3 jaar.

Heksje Marieloes durft niet te vliegen - fragment uit het boek:

"Thuis aangekomen gaat Marieloes meteen aan de slag met de toverdrank. Die is het lekkerst wanneer de kruiden vers zijn. Wat ruikt het weer heerlijk in haar keuken. De ketel toverdrank pruttelt en borrelt. Wat zou ze maken?

Marieloes houdt ervan anderen te helpen met haar toverdranken en magische middeltjes. Ze maakt siroop tegen kriebelhoest, zalfjes die schrammen genezen of toverijsjes die keelpijn laten verdwijnen."

"Als je het vraagt, zal iedereen je vertellen dat Marieloes een echte toverheks is. Zelf is ze daar niet zo zeker van want échte toverheksen die... tja, die kunnen echt alles!"

Praktische info

Heksje Marieloes durft niet te vliegen

Verhaal en illustraties door Sofie Schollaert

© 2019 - Studio MoSa Uitgeverij

Bestellen kan via uitgeverij.studiomosa.be of per mail op uitgeverij@studiomosa.be

ISBN 9789463886253 - NUR 273

Het boek

Groot hard cover boek met pagina vullende prenten

Het is een groot A4 hardcover prentenboek met pagina vullende illustraties in levendige kleuren. De afwisseling tussen pagina's met veel extra details en rustigere pagina's waarbij de nadruk op de gebeurtenis ligt, zorgen ervoor dat de lezer en luisteraar gebeoid blijven.

preview binnenwerk boekje
preview binnenwerk boekje