Baby lijntekening

Geboortekaartje & Doopsuiker op maat

originele geboortekaartjes op maat

Nadat ze van iedereen lof kregen over de originele huwelijksuitnodiging die ze bij ons laten maken hadden, kwamen Tina en Bart bij ons terug voor een origneel geboortekaartje. Het was belangrijk dat het strak was, felle kleuren had en toch wat speels bleef.

Een wasknijper

Naast een mooi geboortekaartje en bijpassende doopsuiker, wilde het koppel graag iets extra, iets wat mensen zou blijven herinneren aan de geboorte van hun dochtertje. Het werd een wasspeld met de naam op gedrukt.

Geboortekaartje

Een origineel geboortekaartje, strak en toch speels

Het was heel belangrijk dat het geboortekaartje strak was. Toch mocht het niet saai of te rechtlijnig worden.

Een speels element, felle kleuren en leuke lettertypes zorgen ervoor dat dit kaartje rustig en strak is, maar toch niet saai. De lijntekening van de baby is net eenvoudig genoeg gehouden om een baby te herkennen en door de ronde lijnen blijft het geheel zacht.

Omdat we ook de originele huwelijksuitnodiging van Bart en Tina ontworpen hadden, was het een leuk idee om 'de lijn' een beetje door te trekken

Huwelijksuitnodiging op maat strak koppel lijnen
Geboortekaartje baby strak lijnen
Geboortekaartje baby strak lijnen

Doopsuiker

Strakke doopsuiker passend bij het kaartje

Ook bij de keuze van de doopsuiker was het evident om dezelfde strakke lijn door te trekken. Daarom werkten we met strakke labels en stickertjes, zonder lintjes of strikjes en met de felle kleuren van het kaartje.

De wasknijper zorgt bij ieder doopsuikertje voor een extra toets en een blijvend aandenken.

kleine flesjes handzeep limoengroen
hoge doosjes met suikerbonen en wasknijper met naam
kikkersnoepjes met waskijper
doosjes met wasco krijtjes voor kindjes
doopsuiker assortiment op plateau


REACTIE VAN DE KLANT

"Een gesprek en een paar mailtjes over en weer en er lag een prachtig ontwerp voor ons klaar. We zijn ook heel tevreden over de manier waarop jullie de stijl wisten door te trekken in een fris assortiment geboortesuiker. Ongelooflijk hoe jullie onze wensen grafisch wisten vorm te geven."

- Tina en Bart