WEBSHOP

Verkoop online, altijd


WEBSHOP

Een webshop moet verkopen, voor jou.

Bij een webshop staan een aantal specifieke noden voorop: in de eerste plaats is conversie, en dus verkoop, de belangrijkste functie van de webshop.


Een webshop moet ook achter de schermen gemakkelijk te bedienen zijn; nieuwe producten toevoegen, bestellingen beheren, statistieken bekijken,...

We bekijken samen met u wat de belangrijkste eisen zijn waaraan uw webshop moet voldoen, over hoeveel producten het gaat, welke functionaliteiten u wenst. Op basis daarvan gaan we het geschikte platform kiezen en begint de ontwikkeling van uw webshop. Gedurende de ontwikkeling is er steeds overleg en wordt de vooruitgang besproken.


professioneel ontwerp

creativiteit en inzicht

Wetende dat bezoekers op 8 seconden beslissen of ze op de site blijven of niet, is het cruciaal hen te overtuigen dat ze op de juiste plaats zijn. Door een goed ontwerp in combinatie met een goed platform, zal u de bezoeker beter kunnen vasthouden.

responsive

een mobielvriendelijke webshop

We leven in een mobiele wereld, dus is het vanzelfsprekend dat de layout van een webshop aan mobiele apparaten is aangepast. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke conversie.

eigenheid en uitstraling

Een unieke shop

Een webshop moet in het oog springen tussen de letterlijk duizenden andere webshops in dezelfde branche. Daar zorgen we voor via het ontwerp, en het platform.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN EEN WEBSHOP

De 3 belangrijkste kwaliteiten van goed webshop:

Opvallend     Duidelijk     Vertrouwd


OPVALLEND: Met duizenden websites en webshops die op elkaar lijken, is het belangrijk dat de jouwe opvalt, zodat de bezoeker ook echt verder wil kijken.

DUIDELIJK: Van zodra een bezoeken jouw webshop ziet, moet duidelijk zijn wat je kan aanbieden en op welke manier dat gebeurt.

VERTROUWD: Een webshop moet vertrouwen uitstralen. Door duidelijke informatie op de juiste plaats, krijgt de bezoeker voldoende vertrouwen om te bestellen.


Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw webshop

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak