BRIEFPAPIER

stijlvol communiceren


BRIEFPAPIER

herkenbaar in een oogopslag

Verstuur brieven op jouw eigen briefpapier. Dat is gewoon logisch.


Briefpapier, vooraf bedrukt, is stijlvol en kwalitatief. Het zorgt ervoor dat u zelf minder kleurenprint gaat gebruiken (tekst is over het algemeen overwegend zwart) en hierdoor zullen uw brieven goedkoper zijn. Indien we uw briefpapier maken, kunnen we tekst dicht tegen de kanten zetten en sommige afbeeldingen laten aflopen (tot over de rand). Dat kan u niet met een printer.

We zorgen er natuurlijk voor dat uw briefpapier aansluit bij de huisstijl en het logo. We houden rekening met het soort brieven dat u moet versturen en kunnen budget en kwaliteit op elkaar afstemmen. Zo krijgt u het beste resultaat voor uw bedrijf en de ontvanger.


professioneel

kennis en ervaring

Dankzij een goede technische kennis in combinatie met ervaring en een creatieve insteek kunnen wij u aan het perfecte briefpapier voor uw bedrijf helpen.

Veel mogelijkheden

éénzijdig of tweezijdig bedrukt

Uw briefpapier kan bedrukt worden met logo en contactgegevens, in kleur en met alle informatie die u maar wil. We kunnen ook de achterzijde van uw briefpapier volledig bedrukken, bijvoorbeeld met uw verkoopsvoorwaarden. Dat bespaart toner aan uw kant én is professioneel voor bijvoorbeeld facturen.

eigenheid en uitstraling

Een unieke brief

Het spreekt vanzelf dat het belangrijk dat is dat uw briefpapier de nodige informatie bevat en uw eigenheid en unieke uitstraling heeft. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
WELKE INFORMATIE OP UW BRIEFPAPIER?

De belangrijkste informatie op briefpapier:

Logo     Slagzin     Contact     Vaste gegevens


LOGO: Het logo moet duidelijk terug te vinden zijn en het briefpapier moet bij uitbreiding voldoen aan alle regels van de huisstijl van uw bedrijf

SLAGZIN: Een slagzin illustreert duidelijk wat de sterkte van uw bedrijf, product of dienst is. Door dit op het briefpapier te vermelden, vestig je hier de aandacht op.

CONTACT: Vaste contactinformatie, zoals adres, website, email,... worden best op het briefpapier vermeld. Zo heeft de ontvanger meteen alles bij de hand om u te contacteren en bespaart u toner

VASTE GEGEVENS: Allerhande vaste informatie zoals voorwaarden, bankgegevens, ... kan u in zwarte tekst op de achterkant van uw briefpapier laten drukken. Zo heeft u een mooi strak briefpapier en stuurt u meteen alle nodige informatie mee.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw briefpapier

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak