LOGO ONTWERP

De stijl van uw zaak, consistent en kwalitatief.


HUISSTIJL ONTWERP

Een huisstijl voor alle communicatie

Het belang van een goede huisstijl wordt soms eens over het hoofd gezien. Nochtans ten onrechte want een consistente huisstijl is even belangrijk als de communicatie zelf.


Van de kleuren van het logo tot de lettertypes van een email: alles wordt ontworpen in een huisstijl. Daardoor zal alle communicatie door de ontvanger als één geheel gezien worden.

Wij vertrekken steeds vanuit het logo om de huisstijl verder te definiëren. Daarop gebaseerd maken we zowel de grafische opmaak voor uw huisstijl voor documenten, emails, enz. Daarnaast maken we ook een soort draaiboek waarin een aantal parameters vastliggen om de huisstijl consequent te houden: lettertypes, kleuren, slagzin,... Door dat vooraf vast te leggen, hoeft u daar bij een communicatie geen tijd meer aan te spenderen én kan u kwaliteit bieden aan de ontvanger.


professioneel ontwerp

Meer dan alleen 'mooi'

Bij het definiëren van een huisstijl zorgen we natuurlijk dat deze er goed uitziet maar we kijken ook naar het nut. Een document moet mooi ontworpen zijn, maar moet vooral het doel ondersteunen.

100% tevredenheid

Fier op jouw communicatie

Wij nemen de uitdaging aan om een huisstijl te ontwerpen die ervoor zorgt dat je wil communiceren met klanten en potentiële klanten, die je fier maakt een brief te versturen en een visitekaartje af te geven.

Een groot gamma

Van visitekaartje tot bedrijfsfilm

Wij hebben de knowhow in huis om alle documenten die u nodig kán hebben, te ontwerpen. Wij gaan zelfs verder en definiëren de volledige 'sfeer' van jouw zaak, tot de bedrijfsfilm toe.

eigenheid en uitstraling

Uniek en persoonlijk

Net zoals het logo bij jouw zaak moet passen, spreekt het vanzelf dat ook de huisstijl dezelfde sfeer moet uitstralen. Zo ontstaat een gevoel van kwaliteit en consistentie bij jouw klanten.

toekomst gericht

Draaiboek

Dankzij een duidelijke bepaling van alle aspecten van jouw huisstijl, heb je steeds een houvast om naar terug te grijpen. Die aspecten leggen we vast in een soort draaiboek: een handleiding voor toekomstig gebruik.

in huis

van logo tot huisstijl

Dankzij onze kennis op vlak van grafische diensten én marketing, kunnen wij garanderen dat de huisstijl zal 'werken'. Alles kan dus bij ons in huis, en dat is in jouw voordeel.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN EEN HUISSTIJL

De 3 belangrijkste eigenschappen van een goede huisstijl:

Opvallend     Consistent     Kwalitatief


OPVALLEND: Net zoals een logo, mag de huisstijl opvallen. Zo komt jouw boodschap bij de ontvanger beter binnen en blijft ze langer hangen.

CONSISTENT: Communiceren moet op een consistente manier. Zo weet de ontvanger bij de eerste oogopslag van waar de boodschap komt. Dat geeft vertrouwen.

KWALITATIEF: Met de huisstijl wil je vertrouwen uitstralen naar de ontvanger en vertrouwen krijgen van deze persoon. Dat kan met een kwalitatieve huisstijl.
ENKELE REFERENTIES


Wil jij ook opvallen? Wij zorgen voor jouw huisstijl!  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak