LOGO ONTWERP

De handtekening van uw bedrijf, uniek en persoonlijk.


LOGO ONTWERP

Een logo dat in het oog springt

Het logo, dat is het eerste wat iemand van je bedrijf te zien krijgt. Het is daarom belangrijk dat jouw logo de boodschap van jouw bedrijf ondersteunt.


Een logo moet bovenal steeds herkenbaar zijn en opvallen, in het oog springen. Of het nu om een heel eenvoudig logo gaat of een logo met vele kleuren en elementen.

Wij zien het logo ontwerp als een verlengde van jouw firma, als een eyecatcher, als een prikkel dat aanzet om verder te kijken. We bespreken samen wat je wil en hoe je wil overkomen naar potentiële klanten toe. Op basis daarvan maken wij 3 basisvoorstellen. Vanuit deze basisvoorstellen en jouw feedback, werken we tot een finaal ontwerp dat echt uitstraalt waarvoor jouw zaak voor staat.


professioneel ontwerp

Creativiteit en ervaring

Dankzij een goede technische kennis in combinatie met een dosis creatief denken, kom je tot een professioneel logo. Het begrijpen van vormen, kleuren, lettertypes,... is daarbij zeer belangrijk.

100% tevredenheid

Hét perfecte logo

Als eerste stap, met jouw info, werken wij 3 eerste ontwerpen uit. Op basis daarvan en met jouw feedback, werken we verder tot het logo 100% bij de zaak aansluit. Pas dan is ons doel bereikt.

alle bestandsformaten

Van jpg tot vector

Wij leveren een logo aan in alle bestandsformaten die je nodig hebt om het logo verder te gebruiken. Daar hoort ook een vector bij, waardoor u het logo kan vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies.

eigenheid en uitstraling

Een uniek logo

Net zoals iedere mens, heeft ook ieder bedrijf een eigen uitstraling en achtergrond. Die unieke sfeer leggen wij in het logo zodat dit logo echt weergeeft waar een zaak voor staat.

veelzijdig in gebruik

Van digitaal tot druk

Een logo moet geschikt zijn voor gebruik op een website én briefpapier, voor een banner én een zwartwit weergave,... Wij maken van een logo steeds verschillende versies voor dit divers gebruik.

afgeleide huisstijl

De lijn doorgetrokken

Op basis van een logo is er steeds de mogelijkheid de look & feel door te trekken naar de huisstijl. Zo heeft alles dezelfde uitstraling en brengt het dezelfde boodschap naar klanten en potentiële klanten.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN EEN LOGO

De 3 belangrijkste eigenschappen van een goed logo:

Opvallend     Uniek     Tijdloos


OPVALLEND: Het allerbelangrijkste aan ieder logo is dat het opvalt. Jouw logo moet dat logo zijn dat in het oog springt en daardoor ook in de gedachten blijft hangen.

UNIEK: Een logo dat niet uniek is, zal al niet opvallen, maar er is meer; enkel wanneer het logo uniek is, kan het 100% passen bij een bedrijf of doel.

TIJDLOOS: Binnen 20 jaar moet je logo nog even goed zijn als vandaag. Dat kan enkel met een kwalitatief en tijdloos logo-ontwerp.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw logo

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak