SOCIAL MEDIA MARKETING

Bereik iedereen via social media

grafisch ontwerp bureau voor branding, logo ontwerp, huisstijl, websites, social media marketing en drukwerk: contacteer ons

SOCIAL MEDIA MARKETING

De persoonlijke touch

Iedereen 'zit op' social media, het is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om zoveel mensen tegelijk te bereiken.


Gemakkelijk? Tja, je moet natuurlijk een beetje weten wat je doet. Net omdat er zoveel mensen via social media te bereiken zijn, is het cruciaal uw doelgroep juist te definiëren.

Daarnaast is het zo dat rechtstreeks verkopen op social media niet zo goed werkt. Net omdat het sociaal is, werkt een meer persoonlijke aanpak beter. Advies geven en mensen verder helpen met het probleem waar zij mee zitten, is een manier om uw oplossing aan te bieden, zonder deze echt te verkopen.


Facebook

Hét sociale netwerk

Facebook weet alles over ons, echt alles. Dat wordt al eens gezien als een nadeel (privacy-gewijs) maar is voor ons als marketeers een echt voordeel. Dat wil namelijk zeggen dat wij een doelgroep heel nauwkeurig kunnen gaan bepalen en er zo voor zorgen dat de juiste mensen uw advertentie zien.

LinkedIn

Professioneel netwerk

Op LinkedIn gaat het er allemaal wat professioneler aan toe. Dit netwerk is vooral belangrijk om uw bedrijf en activiteit op een goede manier in de kijker te zetten en zo uw netwerk steeds te herinneren aan uw diensten.

Twitter

Korte boodschappen voor de wereld

Twitter is een vaak onbegrepen netwerk. De kracht ervan ligt in korte boodschappen die iedereen kan volgen. Een persoon hoeft dus niet rechtstreeks aan jou gelinkt te zijn om te kunnen volgen. Tweet korte boodschappen die nieuwsgierigheid opwekken.

E-mail

Nieuwsbrieven doorheen het jaar

E-mail is een rechtstreekse link naar de ontvanger. Wanneer u zijn of haar emailadres ter beschikking heeft, wil dat zeggen dat deze persoon u of uw bedrijk (van ver of dicht) kent. Omdat een e-mail zo rechtstreeks is, is het een heel efficiënte manier van communiceren.

Beeld

YouTube en Instragram

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden' blijft een zinnetje dat we steeds in ons achterhoofd dienen te houden. Mensen zijn visueel ingesteld en door goede beelden te gebruiken, al dan niet bewegend, kunnen we iemand prikkelen zodat deze openstaat voor de boodschap die u wil geven.

Oneindig veel mogelijkheden

Evolutie en beweging

Ons leven in continu in evolutie en beweging. Door de beweging van uw klanten en potentiële klanten te herkennen, kan u daarop inspelen. Dat geeft u oneindig veel mogelijkheden om hen te bereiken en te 'spreken'.


Onze diensten binnen social media marketing

Facebook marketing / e-mail marketing / Facebook adverteren / LinkedIn voor bedrijven / Twitter / Instagram / YouTube / ...


REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw social media marketing

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak