VISITEKAARTJES

steeds op zak


VISITEKAARTJES

een must, altijd en overal

Visitekaartjes zijn al jaren lang dé manier om contactgegevens uit te wisselen of door te geven. En dat is logisch: gemakkelijk bij te houden en een heleboel informatie.


Iedereen heeft zijn eigen visitekaartje, in de huisstijl en met een logo. Visitekaartjes mogen dan ook echt opvallen tussen de massa. Dat kan je op verschillende manieren bekomen: door de vorm, de kleur, de combinatie van spotlak en druk, een speciaal visitekaartje,...

Wij drukken uw visitekaartjes met de grootste zorg. We kunnen u verder helpen van ontwerp tot afwerking. Daarnaast kan u bij ons terecht voor nieuwe ideeën en technische vragen.


professioneel

kennis en ervaring

Dankzij een goede technische kennis in combinatie met ervaring en een creatieve insteek kunnen wij u aan dé perfecte visitekaartes voor uw bedrijf helpen.

Oneindig veel mogelijkheden

Van rechthoek tot ...

Een standaard visitekaartje is rechthoekig. Wil je echter echt origineel uit de hoek komen, dan zijn er meer mogelijkheden dan u kan bedenken: werken met uitsnijdingen, met een vouw,... Maar ook het drukken op andere media dan papier: magnetische visitekaartjes, doosjes,...

eigenheid en uitstraling

Een uniek stukje

Of u nu gaat voor een speciaal of standaard visitekaartje, het is belangrijk dat het de nodige informatie bevat en uw eigenheid en uitstraling heeft. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
WELKE INFO OP EEN VISITEKAARTJE?

De belangrijkste informatie op een visitekaartje:

Logo     Slagzin     Contact


LOGO: Het logo moet duidelijk terug te vinden zijn en het visitekaartje moet bij uitbreiding voldoen aan de regels van de huisstijl van uw bedrijf

SLAGZIN: Een slagzin illustreert duidelijk wat de sterkte van uw bedrijf, product of dienst is. Door dit op het visitekaartje te zetten, herinner je iemand daaraan.

CONTACT: Het grootste nut van een visitekaartje is dat men contactgegevens heef. Zorg dus steeds voor persoonlijke contactgegevens (naam, functie, telefoon, email) en algemene gegevens (website, adres)
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw visitekaartjes

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak