WEBDESIGN

Uw bedrijf, online


WEBDESIGN

Een website is geen visitekaartje, het is veel meer!

Een website is het visitekaartje van het bedrijf, horen wij wel eens. Niet akkoord! Een website zien wij meer als een gesprek, online, tussen het bedrijf en de klant.


Het ontwerp van de website is dus heel belangrijk. Hoe wordt een potentiële klant begeleid op uw site. Hoe helpt jouw website de klant verder.

Het gaat dus niet enkel over het kiezen van kleuren en foto's, maar ook over 'de flow', de weg die een bezoeker op uw website volgt. Die weg moet uiteindelijk leiden tot 'verkoop', in de ruime zin van het woord. Of je nu een service aanbiedt of een product verkoopt, het eindresultaat moet de klant naar jou leiden.


professioneel ontwerp

creativiteit en inzicht

Wetende dat bezoekers op 8 seconden beslissen of ze op de site blijven of niet, is het cruciaal hen te overtuigen dat ze op de juiste plaats zijn. Door een goed ontwerp van de website, kan je die boodschap geven.

100% tevredenheid

jouw site, jouw stijl

Op basis van wat je wil communiceren met je website, maken wij een aantal voorstellen. Deze werken we, met jouw feedback, uit tot een ontwerp dat 100% bij jouw zaak aansluit.

webontwikkeling in huis

van ontwerp tot website

Omdat wij ook de ontwikkeling van uw website kunnen verzorgen, hebben we de technische achtergrond en kennis in huis om het ontwerp af te stemmen op conversie en SEO. Dat is een hele troef.

responsive

een mobielvriendelijke website

We leven in een mobiele wereld, dus is het vanzelfsprekend dat de layout van een website aan mobiele apparaten is aangepast. Daar dient de layout al rekening mee te houden.

beeldmateriaal

beelden die aanspreken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeldmateriaal is dus een cruciaal deel van uw website. Heeft u niet de juiste beelden, dan hebben wij toegang tot de databanken om u ook daarmee verder te helpen.

eigenheid en uitstraling

Een unieke site

Een website moet in het oog springen tussen de letterlijk duizenden andere websites in dezelfde branche. Daar zorgen we voor via het ontwerp, met elementen die jouw website er laten uitspringen.

REACTIES VAN KLANTEN

Enkele recente klantenreacties!

Alles is jong en fris en nog beter dan we verwacht hadden. Bedankt ook voor de flexibiliteit.

B. De Bevere
Zaakvoerder Exilab

We zijn heel tevreden van de manier van werken. Snel en goed

P. Van Looy
Gedelegeerd bestuurder

De website is perfect zoals we het willen: gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en professioneel. Vlotte samenwerking.

L. Coppens
Zaakvoerder Lemco

We zijn heel tevreden met jullie ontwerp van het logo en de huisstijl. Alles oogt fris en jong. Bedankt!"

J. Denil
Directeur IMI

Ik ben héél tevreden over de website. Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Bedankt!

J. Dult
Zaakvoerster
KWALITEIT VAN WEBDESIGN

De 3 belangrijkste voordelen van goed webdesign:

Opvallend     Kleine keuze     Passend


OPVALLEND: Met duizenden websites die op elkaar lijken, is het belangrijk dat jouw website opvalt, zodat de bezoeker ook echt verder wil kijken.

KLEINE KEUZE: In tegenstelling van wat veel websites doen, is het belangrijk keuze voor de bezoeker te beperken. Dat moet duidelijk zijn in het ontwerp.

PASSEND: Een website moet voor de bezoeker 'herkenbaar' zijn en daarom op zijn minst in het verlengde liggen van uw logo en huisstijl.
ENKELE REFERENTIES

Wil jij ook opvallen?

Wij zorgen voor jouw logo

  • Provincieweg 408 - 9550 Herzele

  • info@studiomosa.be

  • +32 496 25 08 02

  • Langskomen? Wij werken op afspraak